email problem

persons who try to contact my email server are receiving

the following error. any help ??

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

jean@medati.com

------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

try to debug your system using: http://ehcp.net/?q=node/771

while debugging, send an email to your server.
watch your server logs.

also, make sure you did all necessary settings by following: http://www.ehcp.net/helper/yardim/cats.php

I do not recive the emails,
logs as follows - Debugging

Nov 30 13:15:13 webserver postfix/virtual[4347]: BD4F0DFE825: to=, relay=virtual, delay=0.06, delays=0.04/0.01/0/0.01, dsn=2.0.0, status=s ent (delivered to maildir)
Nov 30 13:15:13 webserver postfix/qmgr[3064]: BD4F0DFE825: removed
Nov 30 13:15:13 webserver postfix/smtpd[4342]: disconnect from outmail148.maltanet.net[194.158.35.148]

also in the mail.warn log i get the following
Nov 30 12:34:36 webserver postfix/smtpd[31993]: warning: 123.19.171.167: address not listed for hostname localhost
Nov 30 12:49:36 webserver postgrey[2665]: Couldn't unlink "/var/run/postgrey.pid" [Permission denied]

use ehcp gui->options->fix mail configuration
(that fixes many problems)

then, debug as I said before, (tail -f .... )
try to send email to your server from an outside point, such as gmail,
then watch your logs

print some more info here